Despre noi

Despre Optipar.com


    Ce fel de ochelari ar putea fi potriviti pentru ochii dumneavoastră? Ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari de protectie sau altele? Dacă doriţi să încercaţi ramele online înainte de a lua o decizie, optipar.com va pune la dispozitie modului Eye Try. Optipar.com oferă cele mai bune produse de optica medicala la preţuri corecte.

     Liniile noastre de produse sunt întotdeauna in pas cu moda actuala. În plus, întregul curs de cumpărare pe Optipar.com este absolut la fel cu achizitionarea de pantofi de pe un magazin on-line de pantofi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi forma ta preferată şi stilul folosind oglinda virtuala (Eye Try).

   Echipa de la optipar.com a parcurs un drum lung din 1992 si pana in prezent. Cu toate acestea, ne-am străduit să menţinem cele mai bune servicii pentru clientii nostri, indiferent de cat de mult ne dezvoltăm. Clienţii noştri sunt prioritatea noastră numărul unu. 

    Optipar.com s-a bucurat de o înaltă reputaţie printre clienţii noştri. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati ori de câte ori şi oriunde aveţi nevoie de ajutor. Personalul nostru dedicat va răspunde în termen de 24 de ore. De asemenea, apreciem feedback-ul dvs., sugestii, sau idei noi. 
 

Optipar.com


   La Optipar.com, am creat o cultură de integritate şi onestitate. Tehnicienii noştri vor inspecta toate lentilele într-un mod atent înainte de livrare. Gama noastră extinsă de ochelari de soare şi ochelari de prescripţie are o garanţie de 12 luni. Principiul orientat spre client face din nevoia dumneavoastră prioritatea noastra. Personalul nostru foarte bine instruit vă va oferi servicii corecte şi profesionale.

Ochelari de calitate - preturi accesibile

   Misiunea noastra este de a oferi ochelari de prescripţie medicală, optometrica de calitate la preturi imbatabile. Datorită unui sistem de furnizor puternic şi configurare la pret scazut, suntem în măsură să oferim cele mai bune preturi din tara. Mai mult decât atât, de la Optipar.com poti cumpara consumabile, lentile de prescripţie, rame la aproximativ jumătate din preţul oferit de lanţuri de retail. 

   Suntem aici pentru a va oferi calitate, încredere şi servicii profesionale la preturi imbatabile. Putem oferi pana la 60% reducere fata de preturile practicate in magazinul nostru daca veti comanda prin intermediul magazinului online Optipar.com. Noi folosim materiale de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi posibile.

SC OPTIPAR IMPORT EXPORT SRL © 2018